Assassin’s Creed Valhalla je ob izidu imel dvakrat več igralcev kot Odyssey

Nekako je bilo pričakovano, da bo najnovejši del Assassin’s Creed serije postal prava uspešnica. Valhalla se nenazadnje dogaja v vikinških časih in kdo nima rad Vikingov? Poleg tega zaradi koronavirusa te dni izhaja veliko manj iger, Cyberpunk 2077 je bil prestavljen in Valhalla je bila ena redkih iger, ki je izšla skladno z izidom konzol naslednje generacije.

Soustanovitelj Ubisofta, Yves Guillemotm, je nedavno v sporočilu za javnost zapisal, da je Ubisoft navdušen nad prodajnimi številkami Valhalle. Igra je imela ob izidu dvakrat več igralcev kot pa jih je nabral Assassin’s Creed Odyssey. Prav tako je Valhalla zabeležila visoko gledanost na pretočnih platformah kot so Twitch in YouTube, razvojna ekipa pa je močno ponosna, da jim je uspelo sredi korona krize igro prinesti na sedem različnih platform.

Tudi mi smo bili nad igro dokaj navdušeni in samo upamo lahko, da bo igra dobila toliko naknadne vsebine, kot je bilo to v primeru prejšnjega Assassin’s Creed poglavja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!