Nadležni “stream sniping” je v Call of Duty Black Ops Cold War precej težji

Vsak streamer vam bo znal povedati, da je “stream sniping” ena najbolj nadležnih stvari, s katerimi se morajo spopadati med svojimi večigralskimi obračuni. Gre za nekakšno obliko goljufanja v večigralskih igrah, saj se igralci pridružijo v isti spopad kot streamer, preko njegovega prenosa v živo pa lahko spremljajo cel kup informacij, ki jim lahko pridejo zelo prav. Vidijo namreč lahko kje točno je streamer, kje se nahaja njegova ekipa in s kakšnimi problemi se trenutno spopadajo.

cold war

S temi težavami se že dolgo sooča tudi Call of Duty franšiza, a videti je, da je razvijalcu Treyarch dokončno prekipelo. Povzeli so rešitev, ki jo je že dve leti nazaj uporabil Epic Games za svojo igro Fortnite in jo vpeljali v najnovejši Call of Duty Balck Ops Cold War. Streamerji lahko v nastavitvah najdejo postavko “Matchmaking Delay”, ta pa bo naredila zamik pri pridruževanju v igro. Tako bo od stiska gumba preteklo naključno število sekund in odštevalnik je neviden za vse. Stream sniperji tako ne bodo vedeli, kako se priključiti v isti obračun kot streamer, kar elegantno reši prej omenjeni problem.

Igralci lahko prav tako skrijete svojo uporabniško ime in imena vaša soigralcev, tako da boste med igranjem še bolj anonimni in težji za izsleditev. To funkcijo že nosi Warzone, le da tam za zdaj še ni zamika pri pridruževanju v igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime