The Textorcist je brezplačen na Epic Games trgovini – naslednji teden nas čaka brezplačni Elite Dangerous

Leta nazaj sem igral igro The Typing of the Dead in se ob njej precej zabaval. V sami srži je šlo za pobijanje zombijev, le da smo namesto merjenja uporabili svojo sposobnost tipkanja. Igra je tako za pokončanje nemrtvega zahtevala tipkanje besed v določenem časovnem okvirju, kar je precej tudi pomagalo pri urjenju sposobnosti tipkanja.

The Textorcist igra na podobno vižo, le da je tu akcija precej hitrejša, namesto zombijev izganjamo demone, podoba pa je ovita v retro podobo, tako da precej spominja na Crypt of the Necrodancer. Vse ni samo v tipkanju, saj se boste poleg tega morali še izmikati projektilom nasprotnika in glede na igralni napovednik, igra ni videti kaj preveč lahka.

Dobra novica je, da The Textorcist lahko dobite trenutno povsem brezplačno na Epic Games trgovini. Ponudba bo trajala do 20. novembra, takrat pa bomo dobili novi brezplačno igri – vesoljsko simulacijo Elite Dangerous in še en manjši naslov The World Next Door.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime