Tista posebna epizoda Prijateljev se bo zdaj zgodila marca 2021

16 let že mineva, odkar smo na naše televizijske sprejemnike dobili zadnjo epizodo huronsko popularne serije Prijatelji, ki pa kljub svoji starosti še vedno prodaja majice z napisi “How you doin’?”.

Že dolgo krožijo govorice, da se bo 6 znanih prijateljev zopet združilo in posnelo novo sezono. To ne bi bilo nič nenavadnega, saj se je tako vrnilo že veliko ostarelih serij z bodisi novo sezono ali pa vsaj epizodo. Govorice so bile dokončno potrjene februarja, ko so igralci David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Jennifer Aniston (Rachel Green) in Matthew Perry (Chandler Bing) na svojih Instagram profilih potrdili novico, da se bodo po vsem tem času zopet združili na pretočnem servisu HBO Max.

Vendar pa so bili nato oboževalci razočarani, da ponovna združitev ne bo ustvarila nove sezone ali pa vsaj epizode, ampak bo šlo bolj za enourno pogovorno oddajo, v kateri se bodo igralci pogovarjali o seriji, pridružila pa se jima bosta tudi izvršna producenta Marta Kauffman in David Crane.

To ponovno srečanje igralcev bi moralo biti že zdavnaj ustvarjeno, a je ravno takrat udarila koronavirus kriza, ki je neprestano prestavljala datum izida. Igralec Matthew Perry je pred kratkim končno potrdil nov datum, ta pa se bo zgodil marca 2021.

Vsak od igralcev naj bi za sodelovanje v pogovorni oddaji dobil med 3 in 4 milijone dolarjev. Ni slabo za uro dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime