Nioh 2 prihaja februarja na PC

Razvijalec Ninja Theory je marca letos na PlayStation 4 pripeljal igro Nioh 2, ki je ena najtežjih iger, ki sem jih kadarkoli preizkusil. Zadeva najbolj spominja na Sekiro, le da je še hitrejša, bolj brutalna in sovražniki udarijo kot kamion. Vendar pa nekateri takšno težavnost pozdravljajo in Nioh igri sta si nabrali lep krog privržencev.

Mazohisti so do sedaj lahko drugi del preigravali samo na konzoli PlayStation 4, zdaj pa se razvijalec pripravlja na izstrelitev PC verzije z naslovom Nih 2 – The Complete Edition.

Ta bo vsebovala vse posodobitve in uravnoteženja, ki jih je razvijalec v mesecih po izidu naredil za PS4 verzijo, kupci pa boste tega v paketu dobili še tri razširitve: The Tengu’s Disciple, Darkness in the Capital in The First Samurai. Seveda bodo PC lastniki deležni še tehničnih priboljškov, saj bo igra dobila podporo za 4k ločljivost, nova meja sličic na sekundo pa znaša 144. PC igralci se lahko veselite še prav posebne čelade, ki na sebi nosi ventil intipke RGB tipkovnice, kar se nanaša na izid na Steamu.

Nioh 2 – Complete Edition se bo na računalnikih pojavila skoraj leto po izidu na PlayStation 4, saj jo bomo na Steamu lahko zagnali 5. februarja dalje. Slike in ostale informacije vas čakajo na uradni Steam strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime