Space Force bo dobil 2. sezono

Netflix bo januarja 2021 izgubil serijo The Office in to ga bo zagotovo bolelo. Pisarna se namreč seli na novi pretočni servis Peacock, ki si ga lasti produkcijska hiša NBC, ta pa je tudi originalni kreator serije The Office.

Netflixu tako ni ostalo drugega, kot pa da začne iskati zamenjavo. Tako so odobrili delo na novi komični seriji Space Force – novi veji ameriške vojne organizacije, ki se ukvarja z vesoljem. V glavno vlogo so postavili igralca Steva Carella, pridružili pa so se mu še John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome in Diana Silvers. Talentirana ekipa, ni kaj, a žal je Space Force daleč od uspešne komične serije. Na Rotten Tomatoes drži žalostno oceno 38 % iz strani kritikov, kar zagotovo ustvarjalcem ni v ponos.

Netflix pa je mnenja, da je bila serija vseeno dovolj uspešna, da si zasluži vsaj še eno sezono. Njihovi podatki pravijo, da si je 40 milijonov gledalcev ogledalo vsaj prvi dve minuti v začetnem mesecu, odkar je serija prispela na njihov pretočni servis. V 2. sezoni se produkcijski ekipi pridružuje Norm Hiscock, ki je bil producent v seriji Brooklyn Nine-Nine, scenaristom pa se bo pridružil tudi Jimmy O. Yang, ki v seriji tudi igra eno od vlog. Upamo, da bodo te spremembe pomagale in da bo serija po novem dejansko tudi smešna.

Snemanje naj bi se začelo naslednje leto, tako da je datum izida še precej daleč stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime