Skupina oboževalcev naredila neuradno predelavo igre Driver 2 za PC

Driver franšiza je bila nekoč nekakšen konkurent seriji GTA, a to je veljalo samo za tiste dni, preden so GTA igre preklopile v 3D pogled. Drugi del smo dobili 20 let nazaj in je bil takrat ekskluziva za PlayStation (da, tisti ta prvi), nato pa so ga predelali tudi za ročno konzolo Game Boy Advance, a tisto je bila povsem druga igra.

PC igralci smo lahko Driver 2 preigravali samo preko emulatorjev, nedavno pa je skupini navdušencev uspelo povsem predelati izvorno kodo, tako kot je to uspelo tistim zanesenjakom, ki so končno na PC pripeljali igro Mario 64. Sedaj je enak tretma doživel tudi Driver 2, projekt pa se imenuje REDRIVER2.

Ta omogoči igranje v ločljivosti 4k pri 60 sličicah na sekundo, akr je seveda povsemd ruuga izkušnja kot pa na izvirnem PlayStationu. Grafično je špil še vedno močno zastarel, a ni vrag, da bodo modderji kmalu nadgradili tudi teksture.

REDRIVER2 za prenos čaka na naslednji povezavi – ko enkrat sestavite kodo boste morali iz originalnega CD-ja prekopirati vsebino na mesto, kjer stoji predelana izvršna datoteka modifikacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime