Sedaj lahko na PC-ju igrate igro, ki simulira prejetje konzole PlayStation 5

Težko pričakovana konzola PlayStation 5 izide v Evropi že jutri, medtem ko se Američani lahko z njo zabavajo že en teden. A na TV so jo lahko priklopili samo redki izbranci, saj je zaloga hitro pošla in tako je veliko ljudi ostalo brez svoje kopije.

Ali je razvijalec Alex Grade bil eden izmed teh nesrečnežev ni znano, vemo pa, da se je problema manjka konzole lotil na prav poseben način. Razvil je namreč kratko, a hudo zanimivo igro PS5 Simulator, ki igralcem omogoča neverjetno adrenalinsko izkušnjo priklapljanja nove PlayStation 5 konzole na televizor.

Simulator je dokaj realističen. Najprej boste v igri morali potrpežljivo čakati na svoj paket, ko pa ta končno prispe, ga boste morali odnesti v hišo, razpakirati s škarjami ter nato konzolo priklopiti na televizor. Vmes se boste ubadali z vzpostavljanjem Wi-Fi povezave, pripravljanju prigrizkov in polnjenjem kontrolerjev.

PS5 Simulator je bil zgrajen v pogonu Unreal Engine 4, tako da vas čaka presenetljivo dobra podoba. Skoraj gigabajt veliko datoteko si lahko prenesete iz naslednje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime