Tom & Jerry film dobil prvi napovednik in zadeva je res videti grozno

Nekomu pri Warner Brosu se je zdelo pametno iz naftalina izvleči risana junaka in zaprisežena sovražnika Tom & Jerryja ter ju zopet zavihteti na filmska platna. S tem ne bi bilo nič narobe, če bi se morda delalo na novi sezoni risanke, ampak te dni je treba risane junake postaviti ob igralce iz mesa in krvi, lokacija pa je skoraj vedno New York, kar je postalo že počasi tečno.

Tako je tudi v tem primeru. Jerry se preseli v nov hotel, tam pa bi se morala vsak hip odviti ogromna poroka. Šef hotela seveda ne mara miši, zato najame novo uslužbenko, ta pa je za prvo nalogo dobila iztrebljenja nadležnega mišona. Punca pravi, da nobena stvar ne more nadomestiti mati narave, zato za lovljenje Jerryja najame mačka, ki ni nihče drug kot pa dobri stari Tom.

Vse je tako pripravljeno na obračun dveh večnih sovražnikov, ki se bosta lovila, pretepala, nastavljala pasti in povzročala nočno moro celemu hotelu. Žal pa v oči bode animacija, ki bi bila super za risanko, ko pa jo postavite ob bok resničnim igralcem in lokacijam, pa izpade poceni in se zdi kot nekaj, kar bi v filmih pričakovali 20 let nazaj.

Tom & Jerry naj bi izšel v kinih 5. marca 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime