Wonder Woman 1984 prihaja za božič v kina in na HBO Max

Če je katero industrijo močno udarila koronavirus kriza, potem je to zagotovo filmska in s tem ciljamo na tiste filme, ki si jih lahko ogledamo v kinodvorani. Kar niti ni čudno, saj je celotni poslovni model kinematografov, da v en prostor stlačijo čimveč ljudi in jih tam zadržijo v sobi z v sobi z ventilacijo, kar je seveda raj za širjenje virusa.

Tako je letos redko kakšen film zagledal luč dneva in sledilo je kup prestavitev. Wonder Woman 1984 je eden od izdelkov, ki je neprestano zamujal roke in znalci industrije so pričakovali, da ga bomo zagledali šele enkrat v 2021. A Warner Bros je včeraj vse presenetil in napovedal izid filma za 25. december. Takrat naj bi se film pojavil v kinih, kar pomeni, da založnik res upa na uspešno cepivo do tistega datuma.

Vendar pa film ne bo izšel samo tam, saj ga bomo lahko gledali tudi na pretočni platformi HBO Max. Wonder Woman 1984 bo na voljo vsem naročnikom brez kakršnegakoli dodatnega doplačila. Film bo na voljo za ogled točno en mesec, ni pa še znano, kaj se bo zgodilo, ko se ta peščena ura izteče.

To je kar precej pomemben dogodek, saj je to postal prvi večji film, namenjen kinom, ki ga bomo lahko gledali že ob izidu na pretočni platformi in morda mu bo sledil še kup drugih naslednikov. Filmska industrija mora nekako živeti naprej in morda za zdaj odgovor tiči v pretočnih platformah. Žal HBO Max za zdaj še ne ponuja gledanja v 4K ločljivosti in HDR prikaza, tako da upamo, da se založniki odločijo ponuditi svoje izdelke tudi na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime