Elite Dangerous je zdaj brezplačen v Epic Games trgovini

Pozor vsi navdušenci nad realističnim vesoljskim potepanjem. Digitalna trgovina Epic Games je ta teden izvrgla nov par brezplačnih iger in tokrat med njima najdemo vesoljsko simulacijo Elite Dangerous.

Ta je od svojega izida leta 2014 nabrala cel kup nove vsebine, popravila hrošče in bo kmalu dobila novo in najbolj obetavno razširitev Odyssey, ki bo vesoljskim raziskovalcem omogočila, da svoje škornje zasadijo na površje planetov.

Še pred tem pa vas čaka gore vsebine v osnovni Elite Dangerous igri ter njeni prvi razširitvi Horizons, ki je nedolgo tega postala brezplačna in jo boste prav tako dobili v tej ponudbi. Elite Dangerous velja ta hip za najbolj izpopolnjeno simulacijo vesoljskega letenja in čeprav ni tako ambiciozna, kot je to denimo Star Citizen, je to vsaj dokončana igra, ki ni prepojena z mikrotransakcijami. Drži tudi podporo za VR igranje, ki popelje izkušnjo na naslednjo stopnjo. Za svoj brezplačni izvod skočite na naslednjo povezavo.

Ni pa to edini brezplačni obrok, saj Epic Games šenka še The World Next Door. Gre za igro, ki poskuša združiti raziskovanje temnic in ugankarske elemente, vse skupaj pa zabeli z lepo podobo. Vaš brezplačni izvod se nahaja tule.

Igri bosta za prevzem na voljo do 26. novembra, takrat pa bo ponudbo nadomestila nova igra Mudrunner.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime