Hitman razvijalec IO Interactive dela na James Bond igri

Če ste kdaj igrali Hitman igre, potem vam je že zagotovo kdaj v glavo šinila ideja, da bi bila igralnost teh iger kot naročena za kakšno James Bond avanturo. Najbolj karizmatični branilec angleške kraljice že dolgo ni prejel kakšne res dobre igre in če bi za razvojno krmilo stopil IO Interactive, znan po svojih kvalitetnih naslovih, potem bi nas zagotovo pričakala prava poslastica.

In ravno to je preko kratkega dražilnika IO Interactive včeraj tudi uradno napovedal. Project 007 je nova Bond igra, ki bo raziskala začetek najbolj slavnega svetovnega vohuna ter kako je sploh prišel do označbe 007. Razvijalec pravi, da je to njihov najbolj ambiciozen projekt do sedaj, več pa nam na uradni strani niso želeli zaupati. Tudi dražilnik pokaže samo uvodno špico, znano iz Bond filmov, tako da bo za kaj konkretnega potrebno počakati na kakšen igralni napovednik.

IO Interactive bo januarja izdal igro Hitman 3, kar bo zaključilo to trilogijo iger, nato pa bodo verjetno vse moči vložili v Project 007.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!