Nekdo se je že dokopal do Cyberpunk 2077 PlayStation 4 kopije in v živo predvajal prvih 20 minut igre

Navdušenje nad igro Cyberpunk 2077 je te dni na vrhuncu. Novi projekt razvijalca CD Projekt RED je kljub vsem zamudam trenutno na vrhu Steamove prodajne lestvice in stavimo, da so tudi na konzolah prednaročila presneto visoka.

Vsi potrpežljivo čakajo na 10. december, ko se bo špil uradno pojavil na prodajnih policah. Veliko ljudi pa je pozabilo, da je igra že dolgo nazaj dosegla “Gold” status in je bila tako natisnjena na ploščke. To pomeni, da imajo trgovci polna skladišča PlayStation 4 in Xbox One ploščkov, ki bodo nato na dan izida prejeli zajetno “Day 1” posodobitev, ki naj bi na konzolah prejšnje generacije ogromno postorila na optimizaciji.

Nekdo pa se je očitno dokopal do takšne zgodnje verzije igre, jo odnesel domov in začel z igranjem. Na spletu se je tako pred kratkim pojavil prenos v živo, kjer je nekdo odigral prvih 20 minut igre. Stream je sicer precej zanič, saj čez celoten posnetek neprestano govoričita dva nesmešna zakajenca, tako da je najbolje, da ob gledanju izključite zvok. Vendar pa lahko vidimo prvih 20 minut igranja iz strani Nomada – karakterja, ki svojo pot začne izven mesta Night City.

Posnetek je bil narejen na konzoli PlayStation Pro in čeprav zadeva precej dobro teče, lahko vidimo tudi ogromno “pop in-a” oz. nalaganja tekstur. To je opazno takoj na začetku, ko si urejamo karakter in se nadaljuje tudi kasneje. Opazne so tudi nekatere porazne teksture – še posebej je zadeva odbijajoča ob odprtju pokrova avta, ko vidimo res zamazane teksture motorja. Ravno zaradi vseh teh težav naj bi CDPR zamaknil izid iz 19. novembra na 10. december in upamo, da bo končna verzija veliko bolje optimizirana.

CD Projekt RED odstranjuje posnetke levo in desno, tako da ga boste bolj težko našli na YouTubu, lahko pa si ga ogledate na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime