Five Nights at Freddy’s se končno premika naprej

Znamka Five Nights at Freddy’s še zdaleč ni več tako popularna kot je bila leta 2014, ko je strašila streamerje po celem svetu. Čeprav so ti mehanski strašljivi zabavljači dobili že več nadaljevanj, nobeno od njih ni doseglo izvirnika. Originalni ustvarjalec Scott Cawthon je že dolgo nazaj najavil, da bo Five Nights at Freddy’s prešel tudi v filmsko obliko, a projekt je že dolgo v nastajanju, brez da bi se premaknil v produkcijo.

Scott je na Redditu povedal, da je do njega pristopilo že več režiserjev in scenaristov, a noben od scenarijev ni bil dovolj kvaliteten, da bi se na njemu izplačalo delati filmski izdelek. Sedaj pa je tega čakanja konec, saj je pred sebe dobil scenarij, ki je vseboval točno tiste dogodke in karakterje in njihove motivacije, ki jih je želel v filmu.

Projekt bo tako stopil v naslednjo stopnjo in snemanje naj bi se začelo spomladi 2021. Letos smo dobili tudi prvi napovednik za naslednjo igro Five Nights at Freddy’s: Security Breach in morda se Freddy vrne v polnem slogu tudi naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime