Total War: Warhammer prihaja na telefone

Razvijalec Creative Assembly je s preklopom svoje historične sage Total War v fantazijsko okolico Warhammerja zadel v polno in oba dela sta še danes hudo preigravana in upal bi si reči, da sta celo bolj popularna od zadnjega dela Three Kingdoms, ki se je zopet vrnil koreninam prikazovanja največjih bitk iz resnične zgodovine.

Ravno zato se je Creative Assembly povezal z razvijalcem NetEase, ki je pod njihovim blagoslovom začel ustvarjati igro Total War Battles: Warhammer – mobilni naslov, ki bo na telefone pripeljal bitke iz Warhammer sveta.

Nova igra nam bo omogočala sprehajanje po karti sveta, največji poudarek pa bo seveda na bitkah, ki so v zadnjem napovedniku videti fantastične. Telefoni in tablice te dni v sebi nosijo že toliko mišic, da je res škoda, da vsi na to platformo gledajo samo kot za gostišče nategunskih brezplačnih iger, ki s svojimi mikrotransakcijami prežijo na nič hudega sluteče igralce.

NetEase trenutno dela na še enem zanimivem naslovu Diablo Immortal, tako da Total War v rokah drži nekdo, ki zna na mobilnih platformah delati zabavne naslove. Zgornji posnetek je iz alfa verzije igre, tako da bo podoba še dodelana, trenutno pa sprejemajo prijave za beta testiranje. Če vam je igra zanimiva, potem se odpravite na sledečo povezavo, izpolnite obrazec in držite fige, da vas povabijo v testiranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime