Steam zagnal svojo jesensko razprodajo

Čas za novo razprodajo, tokrat jesensko. Čeprav je vreme zunaj tako mrzlo, da bolj kaže na zimo kot pa na jesen, to ne pomeni, da bo Valve preskočil svojo tradicionalno razprodajo, ki jo vedno zažene proti koncu novembra.

Znižal je cene celemu kupu iger in za vas smo spodaj nabrali nekaj najbolj zanimivih akcij:

Poln seznam je seveda preveč obilen, zato si ga oglejte na uradni strani. Jesenska razprodaja je tudi idealen trenutek za izbiro nominacij najboljših iger leta. Tudi letos boste lahko glasovali v različnih kategorijah kot so igra leta, VR igra leta, najbolj unikatno igranje in podobno. Letos sta novi kategoriji za najboljšo glasbeno podlago ter za najboljšo igro za sproščanje.

Svojim izbrancem lahko oddate glas podpore na naslednji povezavi, tiste igre, ki bodo nabrale največ podpore, pa se bodo od 22. decembra borile za naslov svoje kategorije, takrat pa bo potekala tudi zimska razprodaja.

Steamove jesenske razprodaje bo konec 1. decembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!