Kingpin Reloaded prestavljen v naslednje leto

Dobili smo še eno prestavitev izida, tokrat je zamudo doživela igra, ki je v bistvu na PC trgu vse od leta 1999. Govorimo o prvoosebni streljačini Kingpin, založnik 3D Realms pa je zanjo nedolgo nazaj najavil predelavo Reloaded, ki naj bi izšla enkrat letos.

To se ne bo zgodilo, saj je razvijalec Slipgate Ironworks včeraj napovedal, da je bila igra prestavljena v leto 2021. Morda se komu zdi čudno, da ta projekt zahteva takšno količino časa, saj Reloaded ne bo neka popolna predelava, ampak bo razvijalec samo optimiziral obstoječi naslov, izboljšal teksture ter odpravil hrošče. In imate prav, to bi morala za razvijalca biti relativno enostavna naloga, žal pa se je izvorna koda originalne igre preprosto izgubila. Razvijalec je zato najprej nameraval predelavo poustvariti v novem pogonu, a nato so se raje odločili celotno kodo originala predelati (reverse engineering), saj se bodo lahko samo tako približali viziji originala.

Razvojna ekipa pravi, da je glavnina dela narejena in da bodo posamezne skupke kode začeli sestavljati v januarju 2021, temu pa bodo sledili novi napovedniki. Če želite medtem preizkusiti original, si ga lahko na Steamu pridobite po znižani ceni 4,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime