Čudoviti korejski MMO ODIN: Valhalla Rising dobil par napovednikov

Žanr MMO večigralskih svetov ni niti približno tako popularen, kot pa je bil v svojih zlatih letih World of Warcrafta. Vendar pa vsake toliko nekdo vendarle tvega, v projekt vloži ogromno denarja in upa, da bo zadeva nabrala dovolj denarja za vzdrževanje strežnikov.

MMOji so še posebej popularni v Koreji in ravno iz te dežele prihaja razvijalec Lionheart Studio, ki že dolgo dela na novi igri ODIN: Valhalla Rising. To bo MMO, ki se bo dogajala v vikinških časih in bo v svoji zgodbi spretno mešal spopade med ljudmi, demoni in bogovi.

Igra bo zgrajena v pogonu Unreal Engine 4 in zato nosi naravnost čudovito podobo. Razvijalec je ustvaril čudovita, široka polja, ki kar kličejo po raziskovanju. Včeraj smo dobili dva napovednika, ki prikažeta tudi nekaj igranja in vidimo lahko, da so ustvarjalci dali domišljiji prosto pot, zato nas čaka kar nekaj unikatnih nasprotnikov. Hiša z nogami in rokami? Nas prav zanima, kako bo potekal ta spopad.

Grenak priokus ostaja, saj je navsezadnje to korejski F2P MMO, kar najverjetneje pomeni veliko “grindanja” in izkoriščanja mikrotransakcij. Prav tako še ni znano, ali bo ODIN izšel istočasno za zahodni in vzhodni svet.

Izid igre je zaenkrat napovedan za prvo polovico 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime