Jake Paul z brutalnim knockoutom zabil bivšega NBA zvezdnika v četrto dimenzijo

Včeraj se je odvil zanimiv boksarski obračun med dvema legendama Mike Tysonom in Roy Jones Jrjem, še pred tem pa smo si ogledali borbo, ki je zanimiva predvsem tistim, ki radi spremljajo znane osebnosti preko družabnih omrežij.

Spopadla sta se namreč bivši NBA zvezdnik Nate Robinson in YouTube vplivnež Jake Paul. Nate je Jaka izzval na borbo že nekaj časa nazaj in ta se je na dvoboj veselo odzval, saj je potreboval novo žrtev za svoje rokavice.

To je bila borba, ki se nikoli ne bi smela odviti, saj je bila preprosto preveč nevarna. Jake Paul je morda res osovražen, a treba je priznati, da tip pozna vsaj osnove boksanja in je v zadnjih treh letih nabral kar nekaj mišic. Prav tako je bil v primerjavi z Natom, Jake višji, ima večji doseg rok, je težji in kar 13 let mlajši.

jake paul

A morda najbolj pomembno je to, da je Jake treniral boks 3 leta, medtem ko je bivši košarkaš lige NBA treningu namenil le nekaj mesecev. A glede na dvoboj bi misli, da človek nikoli ni v življenju stal v ringu, saj je bila njegova strategija tek v nasprotnika, divje zamahovanje in upanje na najboljše. Seveda se to ni obrestovalo, saj je Jake proti nasprotniku sprožil samo 8 pravih udarcev, a trije od teh so Nata prevrnili na tla. Dvoboj bi moral trajati 6 rund, a realno bi ga moralo biti konec že v prvi rundi. Sodnik je vendarle raztegnil borbo na malce dlje, a že v začetku druge runde je Jake sprožil silovit udarec, da se je Nate samo prevrnil in odbil glavo od tal.

Nata je nato moralo oskrbeti zdravstveno osebje, saj je odplaval v nezavest. Boksarski poznavalci so po obračunu začeli opozarjati, da je ta boks med slavnimi treba prepovedati, saj se zna kdo tudi huje poškodovati. Ob tem sem se spomnil bizarnega spopada, ko se je ženska Karen spopadla s profesionalno MMO pretepačico, ki jo je seveda v nekaj sekundah spravila v nezavest. A denar dela svoje in zagotovo sta si oba boksarja s tem spopadom pošteno napolnila bančni račun.

Jake seveda po obračunu ni mogel ostati tiho. Povedal je, da boks jemlje resno in da na spopad izziva Conor McGregorja. Ta se na izziv zaenkrat še ni odzval.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime