Disney odstranil “moškega v kavbojkah” iz Mandaloriana

Napake v scenah pri serijah in filmih vsekakor niso nič novega. Pri produkciji se kakšna stvar preprosto izmuzne tudi najbolj pozornim očem, to pa nato hitro opazijo gledalci, ki svoje odkritje predstavijo širni internetni publiki.

Nekatere napake so večje, spet druge malce manjše. Potniško letalo v grškem filmu Troja zagotovo sodi med večje mimosunke, medtem ko je tista Starbucks skodelica v seriji Igra prestolov postala slavna ravno zaradi podpovprečne zadnje sezone, kjer je šlo razvojni ekipi vse po zlu.

Oboževalci so nedavno eno takšno napako odkrili v zadnji epizodi popularne serije The Mandalorian. Epizoda The Siege v eni sceni vsebuje karakterje Greef Kargota, Caro Dune in Mandaloriana in to ravno sredi nevarnega obračuna. Vendar pa se v ozadju skriva še ena oseba, ki je očitno član snemalne ekipe, ta pa se ni preveč dobro skril iz scene.

Oboževalci so skritega junaka hitro poimenovali “Jeans Guy”, ta pa si je prislužil tudi svoj vnos v Wookipediji.

Žal Disney moškega v kavbojkah ni želel vključiti v uradno zgodbo Mandaloriana, zato je epizoda dobila prenovo, v kateri je bil moški digitalno odstranjen iz scene. Tako je pogumnež ostal le bled spomin, ki se ga bomo lahko spominjali iz slik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime