Nek YouTuber je poustvaril Cyberpunk 2077 napovednik v World of Warcraftu

Kaj imata skupnega prihajajoči Cyberpunk 2077 in veteranski World of Warcraft? Praktično ničesar, a vseeno se je nekomu zdelo pametna ideja, da oba koncepta združi skupaj in te čezane dostavi nek silikaten izdelek.

Ta nekdo se imenuje Duren in ta ustvarjalec ima pod pasom že nekaj impresivnih projektov, ki jih je spočel znotraj World of Warcraft grafičnega pogona. Med drugim mu je uspelo ustvariti napovednik za Pobesnelega Maxa in tudi za Jurski Park.

Njegov zadnji podvig je Cyberpunk 2077 in uspelo mu je predelati tisti odlični napovednik, ki smo ga videli leta 2018. WoW ima sicer bolj malo futurističnih in mehanskih tekstur, zato se je moral YouTuber zateči k Gnomom in njihovemu mestu Mechagon. Rezultat je res zanimiv video, ki pričara kiberpank vzdušje, a na nekoliko bolj risankast način.

Kar težko je verjeti, da je izid igre Cyberpunk 2077 že skoraj tu. Po osmih letih čakanja se vendarle počasi približujemo magičnemu 10. decembru, ko bo igra končno ugledala police trgovin.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!