Assassin’s Creed Valhalla dobil modifikacijo, ki Eivorja sleče do golega

Založnik Ubisoft nam rad v uvodni sekvenci svojih iger prikaže opozorilo, da so njihovi izdelki plod delavcev iz različnih kultur in verskih prepričanj. Da so strpni do vseh in da njihove igre želijo povezovati ljudi, namesto da bi jih razdvajale. Ta strpnost pa se konča pri goloti in če dobro pomislim, do sedaj še nisem naletel na Ubisoftovo igro, ki bi v sebi vsebovala vsaj eno pošteno seks sceno. To je precej nenavadno za razvijalca, ki prihaja iz Francije.

K sreči so tu modderji in ti so pred kratkim ven vrgli novo modifikacijo Braless, ki našega glavnega karakterja Eivorja sleče do nagega. Kot veste iz našega opisa, lahko Eivorju že na začetku določimo moški ali pa ženski spol. Čeprav moški Eivor med igranjem in nošnjo oklepa veselo razkazuje svoje bradavice, to za žensko različico ne velja. No, s tem je zdaj konec, saj modifikacija Braless do golega sleče oba spola in ju v cesarjevih oblačilih pošlje raziskovati zamrznjeno deželo.

Kakšnih res hudih jošk ne boste videli, saj ženska Eivorka ne nosi na sebi velikih mlekarn. Navsezadnje je treba poskrbeti, da lahko nase namesti oklep in da je v boju vsaj malce okretna. A če vam je do tega, da med ure dolgim raziskovanjem dežele gledate v golo zadnjico karakterja, potem je to prava modifikacija za vas.

Res je smešno, kako je današnja družba pikolovska glede golote, saj morate za prenos modifikacije najprej ustvariti račun, v njem omogočiti odraslo vsebino in šele nato lahko kliknete naslednjo povezavo in prenesete modifikacijo Braless.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime