Medal of Honor: Above and Beyond dobil večigralski napovednik

VR igranje je v tem letu doseglo tako visoko število igralcev, da se je založniku EA-ju zdelo vredno obuditi svojo pozabljeno franšizo Medal of Honor in razviti povsem samostojen VR naslov Above and Beyond.

Vračamo se v obdobje 2. svetovne vojne, tokrat pa bomo nastopili v vlogi agenta organizacije OSS oz. Office of Strategic Services. Igra bo vsebovala dokaj dolgo kampanjo, ki nas bo popeljala skozi pomembne dogodke globalnega konflikta preteklosti, razvijalec Respawn pa je v igro vnesel tudi večigralsko komponento.

Za to smo včeraj dobili prvi igralni napovednik. Na mapah se bo naenkrat lahko spopadlo do 12 igralcev, ni pa nujno, da bodo vsi iz mesa in krvi, saj bomo lahko za zapolnitev partije uporabili tudi računalniško vodene vojake. Čaka nas 5 različnih igralnih načinov, streljanje pa bomo opravljali na različnih mapah Evrope – ena od njih bo očitno tudi bojna ladja.

Večigralski obračuni v VR okolju so precej drugačni od tistih, ki jih igramo na monitorjih ali televizorjih. Igralci morajo skrbeti za pravilno repetiranje orožja ter neprestano pregledovati okolico in špejati za vsakim vogalom za morebitnim nasprotnikom. Grafično zadeva ni ravno videti naslednjegeneracijsko, a to je posledica optimizacije, saj bo igra delovala tudi na brezžičnih sistemih Oculus Quest. K sreči bo podprto igranje med Oculus in Steam igralci, kar bo zagotovo pomagalo zapolnitvi strežnikov.

Medal of Honor: Above and Beyond izide že 11. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime