Smo v GTA Online res dobili namig glede igre GTA 6?

Govorice o naslednji GTA igri krožijo že leta in leta, a razvijalec Rockstar trmasto vztraja pri svojem in samo dodaja novo vsebino v GTA Online, ki jim kljub svoji starosti prinaša ogromne kupe denarja. Čeprav je šesti del franšize skoraj zagotovo že v izdelavi, je ta verjetno še dolgo stran, saj se razvijalcu preprosto ne mudi nikamor.

Rockstar je pred kratkim objavil nov napovednik za prihajajočo posodobitev, ki bo prvič v igro vpeljala povsem novo območje, zraven pa bomo dobili tudi novo vsebino – Cayo Perico Heist. Napovednik je kratek in pokaže samo nekaj tropskih lokacij in v njem ni res ničesar nenavadnega.

gta 6

A to velja samo za nepozorno oko. Pozorne oči so sredi videa opazile koordinate 38.527°N, 79.6129°W. Če to nato vtipkamo v Google Zemljevide, se znajdemo v ZDA in če preklopimo na satelitski posnetek, lahko pred sabo vidimo zavito cesto. Če to potem malce zasukamo, lahko vidimo cesto v obliki rimske številke VI, to pa naj bi namigovalo na GTA 6.

Kaj torej to pomeni?

Verjetno nič in se je samo nekomu pri Rockstarju zdelo vredno malce ponorčevati iz oboževalcev. Razvijalec ima namreč za svoj peti del še vedno velike načrte: večigralski del GTA Online bo naslednje leto postal samostojen, GTA 5 pa bo za PlayStation 5 naslednje leto dobil nadgrajeno grafično podobo. Nič tako ne kaže, da bo Rockstar kdaj kmalu napovedal naslednika, a igranje s teorijami je vedno zabavno krajšanje časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

6 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime