World of Warcraft Classic prejel Naxxramas raid

World of Warcraft Classis je izšel konec avgusta v prejšnjem letu, razvijalec Blizzard pa se je sedaj odločil, da je od takrat preteklo dovolj časa in da je napočil trenutek za novo vsebino.

In ta nova vsebina je povsem novi raid Naxxramas, ki se ga boste dobro spomnili oboževalci vanilijevskega World of Warcrafta. Gre za eno najbolj popularnih temnic, ki je izšla leta 2006. Delno zato, ker ima zanimivo zasnovane sobane in vsebuje dober zaklad kot je orožje Corrupted Ashbringer. Delno pa zato, ker je bil takrat spomin na igro in zgodbo Warcrafta 3 še svež in vse nas je zanimalo, kaj se je zgodilo s popularnim Kel’Thuzadom, ki je tudi glavni šef tega raida.

Naxxramas temnica je zaživela na vseh strežnikih World of Warcrafta Classica, a zanj se splača najprej pripraviti. Potrebovali boste dobro opremo, like najvišje stopnje 60 ter 40 člansko odpravo, če želite poraziti glavnega zlobca. Poleg novega raida se je začel tudi nov Scourge dogodek, ki je prav tako namenjen šestdeseticam, vaša naloga pa bo pobijanje pripadnikov vrst Scourga, v zameno pa si boste lahko priborili lepe inventorijske priboljške.

Blizzard je skupaj z izidom izdal tudi nov napovednik, ki nas hitro vrne v nostalgične čase World of Warcrafta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime