Pillars of Eternity in Tyranny lahko dobite brezplačno v Epic Games trgovini

10. december je bil poln zanimivega dogajanja. Najprej je razvijalec CDPR po vsem tem času končno izdal Cyberpunk 2077, nato pa se je zgodila še podelitev nagrad The Game Awards, kjer smo dobili cel kup novih napovednikov za igre.

Točno ta datum si je izbral tudi založnik Epic Games za podelitev novih brezplačnih iger. In te so ta teden prava poslastica za vse tiste, ki so pristaši starejših, izometričnih igranih RPG iger.

Prva od njiju sliši na ime Pillars of Eternity Definitive Edition. Gre za res globok RPG, ki spominja na Baldur’s Gate igre, kar pomeni veliko raziskovanja, čvekanja s kompanjoni, nadgrajevanja karakterjev in branja masivne količine besedila. Pillars of Eternity vam bo mimogrede vzel vsaj 50 ur v enem igranju, avanturo pa dodatno podaljšata dva DLC-ja The White March I in II, ki sta tudi vključena v to brezplačno ponudbo, ki je trenutno aktivna na Epic Games trgovini.

Druga igra sliši na ime Tyranny. Špila se podobno kot Pillars of Eternity, le da je premisa zastavljena malce bolj zanimivo. Tyranny zgodba je namreč malce drugačna od sorodnih RPG-jev, saj so tokrat enkrat za spremembo zmagali slabi fantje, mi pa se nato odločamo, ali bomo prava pošast ali pa samo nevtralen tip, ki pa je še vedno občasna gnida. Gre za eno najbolj podcenjenih RPG izkušenj in čeprav je tako Pillars of Eternity kot tudi Tyranny razvil Obsidan Entertainment, se je slednji prodal veliko slabše, tako da upanja na nadaljevanje praktično ni. Je pa igra vsaj dobila en DLC Bastard’s Wound, ki je prav tako vključen v to brezplačno ponudbo.

Obe igri bosta brezplačni do 17. decembra, takrat pa bo njuno mesto zavzela za zdaj še nerazkrita igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime