Priznani RPG Disco Elysium bo dobil dodatno vsebino

Disco Elysium je bila ena najboljših RPG izkušenj lanskega leta in brez problema ji lahko podelimo najvišjo oceno na štorijalnem delu. Igri je uspelo nekako pričarati dolgo in zanimivo RPG izkušnjo, brez da bi vsebovala kakršnokoli bojevanje ali pa podrobno opremljanje lika. Dodajte k temu globoko štorijo s političnimi podtoni ter unikatno grafično podobo in na koncu dobite res zanimivo igro, ki jo je vse prehitro konec.

Seveda igralci zdaj nestrpno pričakujemo nadaljevanje, a razvijalec Za/Um ni razodel ničesar konkretnega. Na včerajšnji podelitvi nagrad The Game Awards pa so končno priznali, da z Disco Elysium svetom še niso zaključili. Vedeli smo, da delajo na predelavi za konzole, a so nas presenetili, saj igre ne bodo samo prenesli na nove platforme, ampak ji tudi dodali novo vsebino.

Disco Elysium The Final Cut prinaša s sabo povsem novo območje za raziskovanje, dodatne karakterje in nove dialoge. Zdaj bodo vse vrstice nosile zvočno podajanje, kar bo popestrilo igranje vsem tistim, ki se jim ni dalo brati gore teksta. Dobra novica je, da bo The Final Cut na PC-ju povsem brezplačna posodobitev za vse obstoječe imetnike originala.

Disco Elysium The Final Cut prihaja marca 2021 za PC, PS4, PS5 in Google Stadio.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime