Ruined King, enoigralska igra v League of Legends svetu, dobila igralni napovednik

Razvijalec Riot je za svojo igro League of Legends razvil precej zanimivo zgodovino, saj ima vsak karakter neko svojo zgodbo, zamere in prijatelje. Bogata je tudi zgodovina sveta Runeterre, vendar pa skoraj nič od tega ne vidimo v League of Legendsu, saj se izkušnja vrti okoli večigralskega izmenjevanja udarcev.

Kar je škoda, saj je Riot do sedaj proizvedel kar nekaj visokokakovostnih vmesnih sekvenc in napovednikov, ki kar kličejo po bolj intimnem raziskovanju herojev. Razvijalec je končno uslišal želje igralcev in tako se je začel razvijati projekt Ruined King – prva enoigralska igra z zgodbo v League of Legends svetu.

Razvoj je bil zaupan studiu Airship Syndicatu, ta pa je igro prvič najavil eno leto nazaj. Od takrat je bila zadeva zavita v skrivnost in včeraj smo končno dobili nove informacije v obliki prvega igralnega posnetka.

Kakor lahko vidite bo igranje potekalo iz izometričnega pogleda, bojevanje pa se bo nato preselilo na ločeno taktično bojišče, kjer bomo potezno izmenjavali udarce z nasprotnikom. Zgodba pravi, da bomo v odpravo poklicali znane heroje, kot so Yasuo, Ahrija, Miss Fortune, Illaoi, Brauma in Pyka, skupaj z njimi pa bomo obiskali mesto Bilgewater in otoke Shadow Isles. Naša naloga bo, da se postavimo po robu skrivnostnemu skupnemu sovražniku. Karkoli že to pomeni.

Ruined King: A League of Legends Story bo vseboval tudi nekaj dialogov, njegova grafična podoba pa bi bila lahko malce bolj izpopolnjena. Datum izida je zaenkrat zelo splošen in se trenutno glasi “enkrat v 2021”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime