Igra ARK dobiva nadaljevanje in v njej bo pomembno vlogo nosil Vin Diesel

Igra ARK je izšla v času, ko so preživetveni naslovi v Early Access obliki kukali izza vsakega ovinka, vendar pa je razvijalec Wildcard, za razliko od veliko sorodnih projektov, ki so bili obsojeni na propad, leta 2017 dejansko pripeljal igro do polne različice in za njo izdal tudi dodatne razširitve.

Na podelitvi nagrad The Game Awards pa so zbrano publiko povsem presenetili in dobesedno iz nikjer najavili nadaljevanje ARK 2. Objavo je pospremil več kot 4 minute dolg napovednik, kjer glavno vlogo zavzema slavni igralec Vin Diesel.

O projektu je za zdaj znanega bore malo. Vin bo odigral vlogo Santiaga, skupaj s svojim plemenom pa bo poskušal preživeti džungelsko okolico, ki jo poseljujejo tudi velike zverine, ki ji bodo sulice bolj težko kos.

Wildcard je naknadno povedal, da je bil cel napovednik narejen znotraj igrinega pogona, tako da naj bi ARK 2 nosil naravnost čudovito podobo. Igralci so začeli ugibati, da bo morda nadaljevanje enoigralska izkušnja, a Wildcard je potem to zanikal preko Twitterja. Drugi del bo še vedno preživetvena igra znotraj ogromnega peskovnika, ki ga bodo poganjali igralci in ne skriptirane vmesne sekvence.

Vseeno pa namerava Wildcard obseg svoje igre precej razširiti. Najavili so namreč še animirano serijo Ark: The Animated Series. ki ne bo neka poceni zadevam, saj bo za govorce dobila Hollywoodske zvednike kot so Russel Crowe, Elliot Page, Gerard Butler, David Tenant, Karl Urban, Alan Tudyk in Malcolma McDowella.

Datum izida nove igre in animirane serije za zdaj ostajata skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime