Hayden Christensen bo po vseh teh letih zopet stopil v škornje Darth Vaderja

Disney se je odločil izkoristiti Star Wars licenco do konca, zato je napovedal cel kup projektov, ki jih bomo lahko gledali na njihovem pretočnem servisu Disney+.

Trenutno lahko tam spremljamo popularnega Mandaloriana, ki je nedavno dobil svojo 2. sezono, ta pa bo rodil še dve ločeni seriji: Ashoka in Rangers of the New Republic. Potem je tu še ena serija The Bad Batch, ki bo sledila ekipi klonirancev, ki pa se razlikujejo od svojih bratov in Andor, ki bo služil kot preddel filma Rouge One.

Tu pa je še ena serija, ki bo zagotovo najbolj popularna med vsemi temi naslovi. Gre za serijo Obi-Wan Kenobi, ki bo na naše male zaslone vrnila morda najbolj znanega Jedija v Star Wars vesolju. Kenobija bo zopet odigral Ewan McGregor, Disney pa je pred kratkim oboževalce presenetil z najavo, da se bo Ewanu pridružilo še eno staro ime.

Gre za igralca Haydena Christensena, ki je v svojih mladih letih nastopil v vlogi Anakina Skywalkerja oz. Darth Vaderja. Nastopil je v treh Star Wars filmih – zadnjič smo ga videli leta 2005 v Revenge of the Sith, ki je bil tudi zadnji film izpod Lucas Artsa.

Hayden je bil takrat precej osovražen igralec, saj je bilo veliko vojnozvezdnih oboževalcev jeznih, da je George Lucas za tako pomembno vlogo najel neizkušenega igralca. Vendar pa je Hayden kljub temu na franšizi pustil velik vtis in priznati moram, da ga bom z veseljem spremljal tudi v Obi-Wan Kenobi seriji.

To bo režirala Deborah Chow, ki se je podpisala tudi pod dve Mandalorian epizodi, snemanje pa se bo začelo marca 2021. Zgodba se bo odvijala 10 let po filmu Revenge of the Sith, čaka nas 6 epizod, datum izida pa je napovedan za leto 2022.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!