Ubisoft podarja brezplačne igre in dodatke za že izdane naslove

Francoski založnik Ubisoft je imel za sabo težko leto. Podjetje je namreč letos pretresel ogromen škandal, saj so obtožbe glede seksualnega nadlegovanja letel iz vseh strani in zaradi tega je odpoved dobilo cel kup ljudi, med njimi tudi vodja uspešne igre Assassins Creed Valhalla.

Interna preiskava je končana, zato je zdaj napočil čas za decembrsko rajanje in obdarovanje. Založnik se je odločil nadgraditi prav vsakega, ki se mu bo dalo obiskati njihovo uradno stran in tam stisniti gumb “Register Now”, če pa imate že nameščen zaganjalnik Ubisoft Connect, pa lahko preprosto kliknete zavihek Ubisoft’s Happy Holidays in si tam privoščite svojo nagrado.

Prvi priboljšek je namenjen vsem tistim, ki si lastite igro Assassin’s Creed Valhalla. Nagrajeni boste s prav posebnim Seafarer Settlement paketom in novo Bayek preobleko za vašega junaka Eivorja. Bodite pozorni, da boste morali počakati do 7 dni, preden se bonusi pojavijo v vaši igri. Če si morda Valhalle še ne lastite, lahko dobrote še vedno prevzamete in aktivirale se bodo takrat, ko boste enkrat opravili nakup.

Nove nagrade se bodo pojavile vsak dan ob 14.00, založnik pa je obljubil tudi brezplačne igre, tako da se splača spremljati vaš zaganjalnik za novostmi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime