Fortnite vas bo sedaj nagradil, če v igranje vrnete prijatelja

Razvijalec Epic Games je z včerajšnjim popravkom v igro Fortnite prinesel nekaj hudo uporabnih zanimivosti, ki niso samo nova vsebina, ampak vseeno dodobra popestrijo igranje. Pisali smo že v novem optimizacijskem načinu, ki zniža sistemske zahteve in odreže gigabajte iz diska, k temu pa so dodali še en bonus.

Imenuje se “Reboot a Friend” in bo nagradil tiste igralce, ki svojim prijateljem neprestano težijo, da naj odnehajo z igranjem Among Us in naj se vrnejo v topli objem Fortnita. Gre za nekakšen sistem rekrutiranja, ki pa vas bo nadgradil z lepimi nagradami znotraj igre.

Zadeva je preprosta. Najprej na uradni povezavi preverite, če je vaš račun primeren za sodelovanje, nato pa poiščite prijatelja, ki ni Fortnita igral vsaj 30 dni. Nato mu pošljete vabilo in če z njim igrate nekaj rund igre, bosta oba v svoj nabiralnik dobila privlačne nagrade.

Več kot boste odigrala skupnih rund, več nagrad bosta prejela. Za samo en spopad bosta dobila Reboot emotikon, za pet njih prejmeta Key Change glasbeno skladbo, za deset Twin Talons kramp in za 20 Holofoil barvno paleto.

Reboot a Friend funkcija je za zdaj v beta testiranju in se bo iztekla 4. januarja 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime