Starša sta se lagala o banu svojega 6-letnega sina iz igre Warzone, saj sta želela postati slavna

Pri kakšni starosti je sprejemljivo svojemu otroku podtakniti igre in ga vzpodbujati, da začne v tej panogi iskati kariero kot vplivnež ali pa profesionalni e-športni igralec? To je težko vprašanje in čeprav na naši spletni strani igranje iger vzpodbujamo, je tudi nam jasno, da neka meja mora obstajati.

Tega mnenja z mano pa ne delijo starši streamerja z imenom RowdyRogan. Gre za ekstremno mladega Call of Duty igralca, ki šteje vsega 6 let. Osebno pri takšni starosti še nisem točno vedel, ali za hojo uporabljaš roke ali noge, a mladi Rogan je očitno precej bolj razvit od mene, saj je že postal spletni zvezdnik. Na YouTubu je nabral 134.000 naročnikov, na Twitchu pa 98.000 sledilcev.

Njegovo igranje strogo nadzoruje njegov oče Harry Drew, ki pa je slab teden nazaj s svetom delil žalostno novico. Njegov sin je bil namreč povsem brez razloga odstranjen iz Warzona in tako oče kot sin sta to uvidela šele sredi prenosa v živo. Mali Rogan se je žalostno privil k svojemu očetu in gledalci so jezno in javno začeli bojkotirati založnika Activision, da naj prekliče ban in malčka vrne k igranju.

Vendar pa se je sedaj izkazalo, da je bil vse skupaj nateg in da Activision dečku ni odvzel računa. Spletna stran PCGamer je zapisala obsežen članek o temu, kako so kontaktirali založnika, ta pa jim je razodel, da je vse skupaj izmišljotina.

To sta naposled razodela tudi starša, ki pa sta si zadevo izmislila z razlogom. Svojega sina namreč poskušata včlaniti v znamenito organizacijo FaZe Clan, ki trenutno drži tekmovanje, ki se ga je lahko uvrstil vsak, ki bo lahko opravil njihove naloge. Mladi Rogan je prilezel do zadnjih 20 finalistov in v končnici je FaZe izdal izziv, da morajo tekmovalci ustvariti neko vsebino, ki bi postala viralna.

Starša sta se tako odločila, da uprizorita lažen ban in da se Rogan zjoče na posnetku, kar bo zagotovo privabilo veliko oči. Naloga je bila več kot uspešna, vendar pa ne moremo mimo tega, da je takšno obnašanje precej nagnusno. Starša sta na uradnem YouTube kanalu razložila svoj načrt in svojih dejanj ne obžalujeta – očetu je samo žal, da so ljudje napadali Activision, ki ni bil na koncu ničesar kriv.

Harry je v videu še povedal, da so sanje njegovega otroka od vedno bile pridružitev FaZe klanu, kar je seveda mlatenje prazne slame, razen če je bila malčkova prva beseda FaZe. Vse skupaj na koncu spominja na tista nagnusna in sporna lepotna tekmovanja za malčke, kjer je več kot očitno, da starši svojega otroka samo izkoriščajo za priliv denarja in da bi za to naredili vse – tudi podvrgli ga liposukciji, pa čeprav mali še ni sploh pripravljen zapustiti dudo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime