Disney ne želi videti Johnnyja Deppa v bodočih filmih Pirati s Karibov

Johnny Depp, eden najboljši igralcev v zgodovini Hollywooda, se letos ni imel fajn. Težave mu ni delala samo koronavirus, ki je praktično popolnoma zamrznil filmsko industrijo, ampak predvsem njegova žena Amber Heard, ki ga je obtožila zlorabe in nasilja. Ker Hollywood ne verjame v takšno stvar, kot je čakanje na sojenje, kjer bi se te obtožbe izkazale bodisi za resnične ali pa neresnične, je bil Johnny takoj označen za črno ovco in vsi so se od njega želeli oddaljiti čim dlje.

Kasneje se je izkazalo, da vse trditve niso držale vode, ampak da sta bila tako Johnny kot Amber dva izjemno neprijetna človeka, ki ne bi smela biti v vezi. Vendar pa je Depp nato spektakularno pogorel na angleškem sodišču, kjer je s tožbo napadel tabloid The Sun, ki ga je v enem članku označil za pretepača žensk.

To je samo še prililo bencin na ogenj in filmska industrija se je odločila, da ga ne želi več v svoji bližini. Izgubil je svojo vlogo Grindelwalda v filmih Fantastic Beasts, tam pa ga bo po novem nadomestil igralec Mads Mikkelsen. Zdaj pa so na površje prišle tudi govorice, da je Disney zavrnil idejo režiserjev, da bi se Depp pojavil v novih filmih Pirati s Karibov.

Trenutno sta v izdelavi dva takšna projekta. Eden od njiju je šesti del franšize na katerem dela producent Jerry Bruckheimer ter ločen film, ki bo v glavno vlogo postavil igralko Margot Robbie, ki je te dni res že praktično povsod. A ne v enem, ne v drugem filmu ne boste našli Johnnyja, ki je nadmočno odigral lika Jacka, pardon, kapitana Jacka Sparrowa.

Disney namreč noče tvegati in izgubiti svojega slovesa družinsko prijaznega podjetja. Tu nima veze, da je ravno Depp naredil te filme privlačne in če ne bi bilo Jacka Sparrowa, potem nekako dvomimo, da bi dobili več kot en del franšize, kaj šele sedem njih.

Kljub temu, da je več kot 350k oboževalcev podpisalo peticijo, ki zahteva Johnnyja Deppa nazaj v vlogi kapitana Sparrowa, bodo očitno vse te prošnje naletele na gluha ušesa. Škoda.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime