Call of Duty: Black Ops Cold War večigralski način je za en teden povsem brezplačen

Call of Duty: Black Ops Cold War je že nekaj časa zunaj in takoj od začetka se je vedelo, da novo izdana igra v večigralstvu po številkah ne bo mogla konkurirati Warzonu. Slednji je namreč brezplačen in že precej dobro uveljavljen v večigralskem trgu.

Vendar pa Cold War nikakor ni za odmet, saj ponuja cel kup igralnih načinov, služenje stopenj pa vam bo prislužilo nagrade tudi v Warzonu.

In zdaj lahko večigralski del preizkusite povsem brezplačno. Activision je namreč omogočil vsem igralcem, da si igro prenesejo preko Battle.net zaganjalnika in že danes začnejo s preigravanjem.

Brezplačni način bo razdeljen v dve fazi. Do 21. decembra boste igralci lahko preizkusili igralna načina 2v2 Gunfight in Team Deathmatch, do takrat pa boste lahko tudi uživali v mapah Nuketown Holiday 24/7, Raid the Mall in Domination.

Od 21. pa vse do 24. decembra pa boste lahko preizkusili dodatne igralne načine Prop Hunt, Combined Arms: Hardpoint in Fireteam: Dirty Bomb. Žal enoigralske kampanje med zastonjskim obdobjem ne bo moč preizkusiti, a že večigralstvo bo polepšalo praznike marsikateremu igralcu, ki bi v spletnih obračunih rad preizkusil kaj novega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime