Epic Games zimska razprodaja ponuja ogromne popuste in kupone

Tudi Epic Games se te dni počuti praznično, zato je pošteno znižal cene svojemu katalogu iger. Čeprav njihova zbirka ni tako obsežna kot tista na Steamu, vseeno na tej platformi najdemo nekaj prednosti pred konkurenco.

Kot prvo je to edina trgovina, poleg Ubisoft Connecta, ki ponuja Ubisoftove naslove. Poleg tega pa Epic Games poleg že znižanih cen ponuja možnost unovčenja prav posebnega kupona v vrednosti 10 €. Prvega dobite takoj na naslednji povezavi in ga uporabite na vsakem naslovu, ki stane vsaj 14,99 €. Če kupite igro, ki zase zahteva vsaj 14,99 €, boste prejeli nov kupon in tako si lahko naberete kar lepo zbirko iger, ki imajo tu nižje cene kot kjerkoli drugje. Nedavno izdani Assassin’s Creed Valhalla ob dodatnem kuponu pade na samo 39,79 €, kar je odlična cena za tako novo igro.

Poglejmo si še nekaj drugih iger.

Poln seznam popustov vas čaka na uradni strani, kupon pa lahko uporabite samo na polnih igrah in ne na dodatkih in DLC-jih. Razprodaje bo konec 7. januarja 2021.

Te dni razprodaje potekajo skoraj povsod. GOG ponuja svoje popuste, če pa ste pristaš konzol lahko prihranite evre v trenutni PlayStation 4 razprodaji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime