Ubisoft podarja igro Trials Rising

Spomnim se, ko sem leta nazaj na eni tistih straneh, ki ponujajo tisoče flash igric, preigraval eno zanimivo zadevo, v kateri si se zavihtel za balanco motokrosa in se podal prečkati različne zanimivo postavljene prepreke. Naslova te igre se mi ne da iskati in stavim, da je bilo kasneje narejenih še vsaj 100 klonov, a poanta je, da je bila to ena flash igric, ob katerih sem se dejansko zabaval in ne samo zabijal dolgočasne ure v službi.

Založnik Ubisoft je vzel koncept te male igrice in iz nje ustvaril pravo igro – takšno z napredno grafično podobo in dobrimi animacijami. Trials Rising nas postavi na različne proge z ovirami, mi pa bomo morali ustrezno pospeševati in zavirati, da bomo srečno prečkali ciljno črto.

Trials Rising ob izidu ni bil ravno pozdravljen z navdušenjem, saj je Ubisoft vanj poskušal stlačiti cel kup mikrotransakcij, kar je škoda, saj je špil v osnovi zelo zabaven. In zdaj se lahko v njem zabavate tudi vi, saj je igra postala brezplačna in jo lahko ta hip prevzamete znotraj Ubisoft Connect zaganjalnika ali pa na sledeči povezavi. Vendar pa pohitite, saj se ponudba izteče že danes ob 14.00!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime