Modifikacija iCEnhancer namerava dvigniti grafiko igre GTA 4 na naslednjo raven

12 let mineva odkar smo v igri GTA 4 spremljali avanture Nike Bellica in poslušali njegovo slabo uglašeno balkansko govoričenje. Na špil imam osebno tople spomine, saj se je igra jemala bolj resno kot GTA 5, poleg tega pa sem jaz en tistih čudakov, ki mu je realistični model vožnje štirice močno odgovarjal.

Na igro ni pozabil niti Hayssam Keilany, ki je deset let nazaj začel delo na modifikaciji iCEnhancer za GTA 4, ta pa je svojo zadnjo verzijo 3.0 dobila leta 2014. Mod je izdatno nadgradil grafično podobo igre in v njo vpeljala nove grafične učinke. Hayssam je 5 let nazaj začel delati na povsem novi verziji, a ta ni nikoli ugledala luč dneva.

Vendar pa modder očitno še ni pozabil na svojo modifikacijo in zato je nekaj dni nazaj napovedal novo verzijo iCEnhancer 4 & RevIVe ter za njo izdal kratki dražilnik. Kakor lahko vidite je prenovljeni GTA IV videti čudovito, saj modifikacija prinese volumetrično meglo, izboljšane vodne učinke, nova drevesa ter napredne sence in odseve.

Žal modifikacija še nima datuma izida, novosti pa lahko spremljate na uradnem Discord kanalu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!