Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords lahko zdaj igramo tudi na telefonih

Igra Knights of the Old Republic II: The Sith Lords je zame ena najboljših RPG izkušenj in zagotovo najboljša Star Wars igra, ki sem jo kadarkoli izkusil. Za razliko od prvega dela, je na dvojki delal razvijalec Obsidian Entertainment, ki je malce eksperimentiral in igralcem predstavil bolj odraslo Vojnozvezdno zgodbo.

V tej igri Jediji niso bili samo pravičniški dobri fantje in Sithi zlobneži, saj se je igra poigrala s koncepti svetle in temne st

rani Sile, tako da nobena vaša odločitev ni pomenila tistega, kar se je zdelo na prvi pogled.

Žal pa je bil Knights of the Old Republic 2 žrtev poslovnih kravatarjev, ki so razvijalcu ponudili premalo časa za razvoj in ga priganjali, da ujame božični čas za izdajo igre. Na koncu je ta izšla polna hroščev, razvijalec pa je moral rezati vsebino levo in desno. Vendar pa se je pod površjem skrivala vrhunska RPG izkušnja, če ste le lahko pretrpeli vse hrošče.

Razvijalec Aspyr je leta nazaj predelal prvi del, ki ga je originalno spočel Bioware, o drugem delu pa ni bilo ne duha ne sluha. Samo kakšen teden nazaj pa je prišla najava, da se bo predelava res zgodila in da bo izšla v naslednjih nekaj dneh.

To se je zdaj tudi uresničilo in Knights of the Old Republic 2 je na voljo za iOS in Android sisteme. Zadeva stane 16,99 €, kar ni poceni za mobilno igro, a iz nje boste iztisnili res ogromno igralnih ur.

Dobra novica je tudi to, da lahko na to verzijo namestimo neuradno modifikacijo TSLRCM, ki popravi ogromno stvari in povrne izrezano vsebino. Zanimivo je, da je ta modifikacija na voljo že takoj ob izidu mobilne verzije. Sumi se, da je uporabnik zbyl2, ki je datoteke modifikacije naložil na splet, član razvijalca Aspyr, a zaradi legalnih razlogov ni mogel TSLRCM modifikacije vključiti v uradno izdajo igre. Navodila za namestitev moda lahko najdete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime