Na splet izcurljali posnetki preklicane igre DOOM 4, ki bi bila podobna seriji Call of Duty

Serija iger DOOM je zaplavala po svojem tretjem delu, ki je bil kritiško dobro sprejet in radi so ga imeli tudi igralci, v precej razburkane vode. Kaj točno se je takrat dogajalo ni znano, a očitno nekdo ni bil zadovoljen z delom razvijalca id Software.

Da bo četrti del postal resničnost ni bilo dvoma, a kravatarji se nekako niso mogli odločiti, v kakšno smer zapeljati serijo. Delo na štirici je za nekaj časa prešlo celo v roke hrvaškega studia Croteam in če ste se kdaj vprašali, zakaj imamo v Serious Samu in DOOM igrah precej podobnega demona z imenom Mancubus, potem ste zdaj dobili svoj odgovor.

No, Croteamu je bil projekt odvzet in na njem je zopet začel delati id, ti pa so nato začeli ustvarjati verzijo DOOM-a, ki je precej spominjala na serijo Call of Duty. Pekel se je preselil na Zemljo, tako da so se mu po robu postavili vojaki. Značilna DOOM orožja so izginila in v rokah smo držali bolj moderne pokalice, ki nekako ne sodijo v DOOM igro.

K sreči se je razvijalec premislil in znova zagnal razvoj in tako smo leta 2016 dobili pravo poslastico, ki jo je nasledil še DOOM Eternal. A vseeno se je zabavno ozreti nazaj in pogledati potencialno igro, ki ni nikoli bila rojena. Slike o tej preklicani igri so ušle že leta 2015, pred kratkim pa smo dobili tudi igralni posnetek, ki si ga lahko ogledate zgoraj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime