Desert Strike film z Mike Tysonom je že zdaj resen kandidat za najslabši film leta 2021

Film Desert Strike ima dve možnosti: ali bo zadel tisto čudaško noto zaničnosti, da bo dejansko postal že dober ali pa bo polomija na celi črti.

Vsaj takšne občutke je pričaral magični prvi napovednik, ki nam predstavi ta herojsko zastavljen izdelek egipčanske produkcije. V glavni nastopa Mike Tyson, ki igra bivšega specialca, ki pa je globoko v sebi dober fant. Mike poskuša v maniri Mojzesa skozi puščavo spraviti egipčanske migrante, a s svojo skupino naleti na grupo zlobnih najemnikov pod vodstvom enega ogromnega možakarja, ki vam bo zagotovo znan od nekje. Seveda, to je Hafþór Júlíus Björnsson, ki ga bolje poznamo kot The Mountain iz serije Igra prestolov. To vam pove tudi napovednik, ki v smešni maniri pod predstavitev igralca zapiše, da je to res tisti možakar iz Game of Thronesa – če ste slučajno bili v dvomih.

desert strike

Celoten napovednik je sestavljen iz zares slabih kadrov, poskusov akcije in smešnega dialoga. Björnsson ima tudi v resničnem življenju govorno napako, Mike je pa že tako poznan po svoji komaj razumljivi angleščini. Vklop podnapisov bo tako za gledanje obvezen, a dvomimo, da boste zaradi tega deležni kakšnega res dobrega dialoga.

Film je že izšel v Egiptu in Kuvajtu in trenutno drži na IMDb-ju vrtoglavo oceno 3,5/10, tako da komaj čakamo na izid za preostali del sveta, a ta za zdaj na žalost še nima datuma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime