Preživetvena igra Sons of the Forest pokaže realistično sekanje drv in kopanje zemlje

Se spomnite igre The Forest? Ta naslov je leta 2014 bil navidez samo še ena preživetvena igra, ki se je znašla sredi razvoja v Early Accessu in zato ljudje sploh niso pričakovali, da bo zadeva kdaj izšla v celoti. Vendar pa je razvijalec Endnight Games pokazal, da ve kaj dela, zato si je vzel svoj čas in leta 2018 izdal verzijo 1.0, ki je pokazala marsikaj zanimivega.

The Forest se je od konkurence ločil po svoji grozljivosti in napredni pameti nasprotnikov, ki so nas znali obkoliti ali pa so nam podnevi pošiljali izvidnico, ponoči pa so množično napadali, medtem ko smo se mi z gorjačo tresli v svojem zasilo postavljenem taborišču. Poleg tega je imel The Forest celo zgodbo, kar je za žanr preživetvenih iger nekaj nenavadnega.

Razvijalec je pred kratkim pokazal nov napovednik nadaljevanja, ki se imenuje Sons of the Forest. Ta bo očitno ohranil grozljivost predhodnika ter bo podobo grafično močno nadgradil. Moram reči, da je napovednik na meni pustil pečat, saj je pravo veselje videti realistično kopanje zemlje in res napredne učinke ob sekanju drv. Tudi tokrat nas čakajo bizarni nasprotniki, očitno pa nam bo tokrat družbo delala tudi neka deklina, ki jo bomo morali obvarovati pred nevarnostjo.

Sons of Forest izide enkrat v 2021, vmes pa lahko stisnete priložnost igranja originalu. Ta je trenutno znižan za -50 % na 8,39 € in ga lahko igrate tudi v VR okolju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime