MrBeast na Minecraft strežniku skril za 100.000 $ darilnih bonov

Streamer MrBeast je znan predvsem po svoji darežljivosti. V preteklosti smo bili že večkrat priča njegovim zanimivim podvigom talanja denarja. Spomnimo se denimo tekmovanja, kjer je kup ljudi držalo roke na milijonu zelencev in kdor je zadnji umaknil okončino, je pobasal ves denar.

MrBeast se je sedaj odločil preseliti svojo darežljivost v virtualni svet – specifično v igro Minecraft. Na popularni privatni strežnik DreamSM, ki ga je v preteklosti uporabilo že veliko večjih streamerjev. Prav na ta strežnik je nekam skril darilne bone v skupni vrednosti kar 100.000 dolarjev.

Navodila za tekmovanje so bila precej preprosta: na tem strežniku so igralci morali ubiti enega drugega igralca, nato pa jim je Karl Jacobs, ki je eden od članov MrBeastove ekipe, pod privatnim sporočilom poslal namig za odkritje zakopanega zaklada.

Preden se veselo zapodite v boj za denarjem, imamo za vas slabe novice, saj so bili boni že najdeni. To je v samo nekaj urah od začetka tekmovanja uspelo še enem streamerju z imenom Tubbo. Ta se je odločil vsaj polovico nagrade razdeliti med svoje sledilce oz. gledalce, tako da si morda v bodočih dneh splača ogledati njegov kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime