Hrvaškega League of Legends igralca med prenosom v živo presenetil potres

22-letni Luka Perković, ki si kruh služi pod nadimkom Perkz za igro Cloud9 v igri League of Legends, si je včeraj čez dan zaželel nekaj treninga s svojo ekipo, zraven pa je še zagnal svoj Twitch kanal ter svojim gledalcem veselo kazal svoje mojstrovine.

Vsi pa vemo, kaj se je zgodilo včeraj okoli 12. ure. Hrvaško je takrat zadel silovit potres magnitude 6,3, ki je bil tako eksploziven, da bomo še mesece čutili popotresne sunke. Rušenje se je osredotočilo na Petrinjo, vendar pa so zemeljski val čutili tudi v Zagrebu, ki je od epicentra bil oddaljen samo nekaj kilometrov.

Perkz je bil tako ravno sredi prenosa v živo, ko je pod rokami začutil močno tresenje. Hitro se je vstal in zapustil kamero in začel iskati svojo mamo. Perkz se je v bistvu kar umirjeno odzval in se malce kasneje tudi vrnil pred kamero. Gledalcem je razložil, da je bil to njegov prvi potres v njegovem življenju, a da je strah odveč, saj je njegova zgradba zelo varna. Kljub temu, da je nato še nekaj časa igral, se je na koncu pametno odločil, da tudi League of Legends ni vreden tveganja življenja, zato je tudi ekipi sporočil, da zapušča obračun in da naj ekipa preda igro.

Perkz ni edini slavni Hrvat, ki je ob trenutku potresa nastopal pred kamerami. Ob istem času je namreč hrvaška pevka Lana Jurčević snemala Instagram video, ki je hitro zagrabila svojega psa in zbežala iz stanovanja.

Hrvaška tla se še vedno tresejo. Zjutraj so se pri njih še trikrat tla močno stresla, kar smo občutili tudi v Sloveniji. Kot človek, ki živi v 7. nadstropju, vam lahko iz prve roke povem, da imam letošnjega leta res že vrh glave, saj tole besedilo tipkam s tremi urami zelo rahlega spanca za sabo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime