The Midnight Sky naj bi kmalu postal najbolj gledan film v Netflixovi zgodovini

Filmska industrija je zaradi koronavirusa še vedno praktično zamrznjena in kod ve, kdaj se bomo lahko spet družili v kinodvoranah in gledali filme na velikem zaslonu. Oteženo je tudi snemanje, zato vsak izdelek, ki mu uspe premagati vse ovire produkcije, doživi visoko gledanost.

Eden od teh je The Midnight Sky, ki ga je režiral George Clooney, ki je v filmu tudi odigral glavno vlogo možaka Augustina. Film se dogaja v postapokaliptični prihodnosti, Augustine pa je osamljeni znanstvenik na Arktiki, ki želi preprečiti vrnitev astronavtov na opustošeno Zemljo.

Premisa je vsekakor zanimiva in s tem se strinjajo tudi gledalci. The Midnight Sky je izšel na Netflixu 23. decembra, v prvih štirih tednih od izida pa naj bi si ga ogledalo kar 72 milijonov gledalcev. Po gledanosti se je zavihtel na prvo mesto v 77 državah in med prvih 10 med 93 državami. To pomeni, da bo to postal najbolj gledan film v Netflixovi zgodovini v prvih štirih tednih od izida.

Skratka, če iščete nekaj novega in imate trenutno Netflixovo naročnino, potem si film lahko ogledate tukaj. Ni pa tudi garantirano da vam bo film všeč, saj trenutno na IMDb-ju drži sramotno nizko oceno 5,6/10.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Film nič posebnega, dolgočasna zgodba, brez kakšnih posebno zanimivih trenutkov. Gledal le zgolj zaradi poznanega igralca in znaimive tematike od katere ni bilo na koncu nič

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime