Slavni World of Warcraft/South Park cosplayer podlegel koronavirusu

Temen dan za vse privržence igre World of Warcraft in risane serije South Park, saj se je od nas poslovil cosplayer, ki je leta 2013 genialno združil oba igro in serijo v enega najbolj zanimivih in smešnih oprav.

Jarod Nandin je v oko širše javnosti stopil leta 2013 na dogodku Blizzcon, ko je vse gledalce navdušil s preobleko v plešastega zavaljenega igralca iz South Park epizode Make Love, Not Warcraft. Slavna epizoda je nastala kot produkt sodelovanja med razvijalcem Blizzardom in ustvarjalci serije South Park in to ravno na višku popularnosti World of Warcrafta. V tej epizodi poskuša naša četica fantov igrati najbolj slaven MMO na svetu, a jim načrte prekriža zlobni in zavaljeni igralec, ki je bil v epizodi imenovan samo kot “That Which Has No Life”.

In ravno to osebo je Jarod vrhunsko upodobil, saj je s sabo celo vlekel mizo ter se pobril po glavi. Bil je tudi velik zagovornik cosplaya in je želel vsem sporočiti, naj se preoblečejo v tisto, kar jih navdušuje in vodi naprej, pa čeprav bi se zaradi tega znal iz vas kdo delati norca.

Žal pa je Jarod, ki je bil znan pod vzdevkom NWBZPWNR, zbolel za koronavirusom. Na svoji Facebook strani je svoje sledilce 23. decembra še zadnjič obvestil o svojem stanju, včeraj pa je žal podlegel bolezni.

Svet igričarstva žaluje, na spletni strani GoFundMe pa se je začelo zbiranje denarja za njegov pogreb, ki je praktično takoj preseglo zahtevani znesek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime