Umrla je igralka Tanya Roberts – najbolj znana po vlogi Midge iz serije Oh, ta sedemdeseta

Tudi leto 2021 se ni začelo preveč vzpodbudno, saj je filmski svet pretresla žalostna novica, da nas je v svojem 65. letu starosti zapustila igralka Tanya Roberts.

Njeno rojstno ime je bilo Victoria Leigh Blum, svojo kariero pa je začela kot manekenka, leta 1975 pa je dobila svojo prvo večjo vlogo v grozljivki Forced Entry. Temu je nato sledilo kup manjših vlog v filmih in serijah, njen pravi preboj v Hollywood pa se je zgodil leta 1985. Takrat je namreč dobila vlogo Bondovega dekleta Stacey Sutton v filmu A View to a Kill, ko je še zadnjič obleko mikavnega agenta oblekel igralec Roger Moore.

Malce mlajši gledalci pa se jo boste zagotovo spomnili iz serije Oh, ta sedemdeseta, ko je zaigrala vlogo zapeljive sosede Midge Pinciotti. V seriji se je redno pojavljala vse do leta 2001, takrat pa se je od nje poslovila, saj je takrat močno zbolel njen mož Barry Roberts.

Razlog njene smrti trenutno še ni znan, a njen predstavnik je povedal, da ni umrla zaradi koronavirusa. Na božični večer naj bi pse odpeljala na sprehod, nato pa je na poti domov padla v nezavest. V bolnici so jo nato priklopili na ventilator, a se ni nikoli več zbudila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime