Star Wars: The High Republic napovednik napove novo ero Vojne zvezd

Franšizo Vojne zvezd že dolgo objokujem, saj ima zadeva toliko še neraziskanega potenciala, ki pa se ga LucasArts in Disney nikakor nočeta lotiti ampak trmasto vztrajata na dogodkih okoli Skywalkerja, ki ga imam po vseh teh letih že poln kufer.

Koliko zanimivosti in slaboritnih novih junakov lahko pričara Vojna zvezd sta lepo nakazali igri Knights of the Old Republic, Disney pa se je nekaj časa nazaj vendarle opogumil in napovedal novo ero Vojne zvezd, ki se bo odvijala v obdobju, ki se v Star Wars zgodovini imenuje kot The High Republic. Za zadevo smo včeraj dobili tudi prvi napovednik.

To obdobje je začrtano 200 let pred filmom The Phantom Menace, ki je tudi začelo Skywalker sago. Jediji so bili takrat na višku moči, 200 let pa je tudi dovolj velika časovna razlika, da bomo morali gledati povsem nove junake. No, še vedno bomo naleteli na enega starega, majhnega zelenega znanca z imenom Yoda.

The High Republic bo izvrgel kup knjig in stripov, o filmih pa trenutno še ni veliko znanega. Vemo pa, da se že dela na novi seriji The Acolyte za pretočni servis Disney+, ki se bo dogajala v zadnjih dnevih obdobja Visoke republike, ko se na temni strani Sile rojeva nova nevarnost.

A The Acolyte je še daleč stran, prvi izdelek v The High Republic eri pa bo izšel že danes v obliki knjige Light of the Jedi, ki jo je spisal Charles Soule – Kindle verzijo lahko že kupite na Amazonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime