The Office se je preselil na nov pretočni servis in tako smo dobili tudi nikoli prej videno sceno iz serije

Oboževalci serije Pisarna ste pred kratkim prejeli slabe in dobre novice. Slaba je bila ta, da se je serija 1. januarja preselila iz Netflixa na novi pretočni servis Peacock, tako da, če ste do sedaj spremljali serijo preko VPN-a, potem vam je zdaj gledanje postalo oteženo.

Dobra novica selitve pa je dejstvo, da se je serija preselila domov – na televizijsko mrežo NBC, ki je tudi poskrbela za produkcijo Pisarne. NBC ima v arhivih kar precej nikoli videnih posnetkov, zato se je originalni producent vrnil v montažo, plod njegovega dela pa bodo razširjene “Superfan” epizode. Če ste ljubitelj serije in želite videti nekaj dodatne vsebine, potem je to za vas prav lepo darilce.

Ena od nikoli prej videnih scen se je nedavno pojavila na YouTubu. V glavni vlogi nastopa Dwight, ki zopet postane žrtev Jimove šale. Šaljivec namreč želi Dwighta prepričati, da se nahaja v Matrici, zato se v epizodi odvije podobna ikonska scena iz originalne Matrice, le da tu v glavni vlogi nastopa Dwight, Morpheusa pa zamenja njegov brat Dorpheus.

Peacock ponuja prvi dve sezoni Pisarni povsem brezplačno, za ostale sezone pa bo treba odpreti denarnico. Žal Peacock, tako kot še mnogo drugih pretočnih servisov, ni na voljo v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime