A1 priredil nagradno igro za PlayStation 4, nato pa so zmagovalko žreba obvestili, da so konzolo že podelili nekomu drugemu

Se še spomnite, ko smo pisali o nerodnem žrebanju trgovine Game Center, ki je priredila nagradno igro za konzolo PlayStation 5, dva tedna zbirala prijave , na koncu pa z nerodnim brskanjem med Instagram sledilci razglasila zmagovalce, ki so komentirali v zadnjih treh dneh?

No, na traparije glede prirejanja nagradnih iger niso imuna tudi večja podjetja. Telefonski gigant A1 se je namreč odločil podeliti konzolo PlayStation 4 med svoje sledilce na Instagramu. Sodelovanje je bilo preprosto: tekmovalec označi prijatelja pod komentarji in med vsemi sodelujočimi se naključno izžreba zmagovalca.

To je na koncu postala Selmina Abdić, ki si kruh služi kot fotomodel v spletni trgovini Mojmalibutik. Za prevzem nagrade je morala nato samo še podati osebne podatke ter nato pridno počakati, da se konzola pojavi pred njenimi vrati.

Vendar pa ji je nato A1 nenadoma poslal šokantno opozorilo, da od nagrade ne bo nič. V privatnem sporočilu so ji zapisali, da je prišlo do pomote in da so nagrado že podelili nekomu drugemu. Dejansko se je nekomu na A1 zdelo pametno zapisati, da je bil “nagrajenec predhodno izbran”, kar se sliši kot goljufija – kot da žrebanja sploh ni bilo, ampak so konzolo podelili nekemu nečaku direktorja, ki bi malo igral Fortnite na PS4.

Zmagovalko so nato obvestili, da bo prejela tolažilno nagrado in da ji želijo več sreče prihodnjič.

K sreči jim zadeve ni uspelo pomesti pod preprogo. Selima je namreč na pomoč poklicala uradni Instagram profil Moj Mali Butik, ki nima ravno milijona naročnikov, a jih ima nekaj čez 5k. Kar je dovolj, da lahko malce zaropataš in dvigneš nekaj prahu. Lastnica trgovine Lana Pekez je začela javno pozivati A1 da podeli nagrado kot je bilo na začetku tudi obljubljeno. Ne gre se ji sploh za konzolo ampak za princip in napovedala je, da če konzolo dobi, bo to podelila v dobrodelne namene.

Kar je najbolj smešno pri celi zadevi je to, da govorimo o konzoli PlayStation 4. Dobro, ne rečem, da bi šlo za PlayStation 5, ki nima zaloge. Ampak PS4 te dni delijo že praktično zraven pralnega praška in da si firma tipa A1 privošči kreganje preko zasebnih sporočil, namesto da se posipajo s pepelom in podelijo dodatno konzolo, je prava komedija.

Treba je vedeti, da tako velika podjetja redko prizadenejo kritike strank, a bojijo se negativnega medijskega linčanja, če pa zadeva postane popularna na Instagramu, pa je dovolj velik razlog za alarm.

Pri A1 se je tako nekdo končno zbudil, se opravičil in obljubil, da bodo vsi nagrajenci dobili obljubljene nagrade. Zanimivo pri tem stavku je to, da bodo nagrade poslali “vsem, ki so jih pomotoma obvestili o prejemu nagrade”, tako da je očitno še več takšnih žrtev kot je bila Selima.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

5 KOMENTARJI

  1. Glavno, da je Seljomina izsilila svoj ps4 lol. Pa btw – vse nagradne igre imajo video posnetke za dokaz kako je bilo izžrebano za kekce, ki še nikoli niso prestopili prag kakšnega podjetja.

  2. Mene so obvestili, da se je nagrajenka odpovedala nagradi in so ponovili žreb, kjer sem bil izžreban, potem pa čez 36 ur dobim obvestilo, da so se zmotili. Na srečo, so priznali svojo napako in rekli, da bova s prijateljem vseeno dobila nagrado.

  3. Dejte se mal zresnat ljudje. Pride do napake jbg. Se obrnes in nadaljujes svoje zivljenje j…. Vas ps4. Dejte raje za jest pa pit tistim ki rabijo ne pa ps4 nekmu ‘modelu’ ki sluzi denar kot online model. Premislte mal.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime